İzmir'de meydana gelen trafik kazası sırasında 2 otomobil çarpıştı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı Mehmet Ali Çalışkan hayatını kaybetti. Diğer araç sürücüsü Özcan Erkek ise ağır yaralandı.

TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu Bakanlık Yetkililerini Dinledi TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu Bakanlık Yetkililerini Dinledi

Kaza, gece saatlerinde Selçuk ilçesi Belevi Mahallesi'nde gerçekleşti. Selçuk istikametinden Tire istikametine bakarken Oğuzhan Bacak'ın kullandığı 35 BCK 180 plakalı otomobil ile Tire istikametinden Selçuk yönüne bakarken Özcan Erkek'in aracı çarpıştı. Kazada, evli ve 2 çocuk babası İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli Mehmet Ali Çalışkan hayatını kaybetti, sürücü Özcan Erkek ise ağır yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgede çok sayıda ekip sevk edildi. Torbalı Devlet Hastanesi'ne ambulansla götürülen Özcan Erkek, diğer sürücü Oğuzhan Bacak ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi