İzmir'de bulunan Konak ilçesinde, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda çok fazla miktarda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve tabancalarla ilişiği olan 14 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki gün akşam saat 23.00'den itibaren başlayan ve sabahın erken saatlerine kadar süren operasyonlar neticesinde; Yenidoğan Mahallesi’ndeki bir evde 95 tane satışa hazır paketlenmiş halde kokain ele geçirildi. Hadiseyle ilgili olan 5 şüpheli gözaltına alındı. Diğer yandan, Yenişehir bölgesinde iki farklı evde yapılan incelemelerde; 510 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 kg 410 gram uyuşturucu imalatında kullanılan kimyasal madde, 8 cep telefonu, 2 tabanca şarjörü, 1 mermi, 10 adet satışa hazır paketlenmiş halde metamfetamin maddesi, 6 tüfek kartuşu ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 12 bin 575 lira ele geçirildi. Olaylarla ilişiği olan 4 şüpheli gözaltına alındı. Kadifekale bölgesinde ise bir otomobilde yapılan aramalarda 5 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı: 1 Mayıs'ta Yurt Genelinde 226 Kişi Gözaltına Alındı 28 Güvenlik Görevlisi Yaralandı İçişleri Bakanı: 1 Mayıs'ta Yurt Genelinde 226 Kişi Gözaltına Alındı 28 Güvenlik Görevlisi Yaralandı

1 milyon 350 bin liralık evrak ele geçirildi

Alsancak ilçesinde yaşanan hırsızlık olayına ilişkili geniş çaplı inceleme başlatan ekipler, tespit edilen şüpheli şahısların evlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 1 milyon 350 bin liralık değerli evrak, 3 pırlanta yüzük, 2 tüfek, 1 tabanca ve bunlara ait şarjörler ile 16 adet kartuş ve mermi ele geçirildi. Yakalanan üç şüpheli kıskıvrak gözaltına alındı. Çankaya Mahallesi’ndeyse yaşanan meskun mahalde silah atma konusunun şüphelisi de ekiplerin saklanmış olduğu otel odasında kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin polis merkezindeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (İHA)

Editör: Haber Merkezi