İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Adalet Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavga anları, bir kadının yaşadığı korku dolu anlarla birlikte güvenlik kamerasına yansıdı. Husumetli B.M. ile T.Y. arasında başlayan tartışma, sokakta silahlı bir kavgaya dönüşürken, olaya karışan bir kadın yaşadığı korku anlarını anlattı.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan emniyet müdür yardımcısı yerine yeni atama Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan emniyet müdür yardımcısı yerine yeni atama

Görüntülerde, B.M.'nin ruhsatsız tabanca ile koştuğu, sokaktaki Öznur Şahin'in (63) tarafların arasında kaldığı, B.M.'nin Şahin'i kalkan olarak kullanarak korumaya çalıştığı ve çıkan arbedede B.M.'nin bacağından yaralandığı anlar net bir şekilde görüldü.

Olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralı halde kaçmaya çalışan B.M. gözaltına alındı. Kaçan diğer şüpheli T.Y. ise polis ekiplerince yakalandı. Yaşanan olayla ilgili olarak ifade veren Öznur Şahin, B.M. ve T.Y.'den şikayetçi olduğunu belirtti.

Olay, sokaklarda yaşanan şiddetin ve güvenlik sorunlarının önemini bir kez daha vurgularken, güvenlik kameraları olayın detaylarını ortaya koymaya devam ediyor.

Kaynak: karar