İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir taksici olan Oğuz Erge'nin hunharca katledilmesinin ardından, Konak ilçesinde yaşanan bir taksi şoförü dehşeti gündeme geldi.

Ferahlı Mahallesi'nde taksici Kaya Özer, 35 T 5201 plakalı aracına bir kadın yolcuyu aldı. Ancak kısa bir mesafe gitmekten sonra kadın inmek istediğini belirtti ve Özer'den durmasını istedi.

Avukat Feyza Altun'un İmalı Paylaşımı Gündemde Avukat Feyza Altun'un İmalı Paylaşımı Gündemde

Taksinin arkasından koşarak gelen bir kişi, Özer'e saldırdı. Yumruk ve tekme darbeleriyle yaralanan Özer, darp raporu aldı ve Gültepe Şehit Mehmet Çelik Polis Merkezi'nde şikayetçi oldu. Saldırı anı, taksinin güvenlik kamerasına da yansıdı ve polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaya Özer yaşadığı dehşeti anlatırken, kadın yolcunun panik halinde olduğunu ve kendisini uzaklaştırmasını istediğini belirtti.

Ancak 100 metre ilerledikten sonra kadının tekrar durmasını istediğini ve ardından koşarak gelen kişinin saldırısına uğradığını ifade etti. Özer, saldırganın kendisini araçtan çıkarmaya çalıştığını ve kadının ise hiçbir müdahalede bulunmadığını söyledi.

Başka bir taksiden inen bir kişinin de kendisine küfürler edip, tehditlerde bulunduğunu belirtti.

Polisin, saldırganın eşkalini belirlediğini ve çalışmaların sürdüğünü dile getiren Özer, taksici şiddetinin son bulmasını istedi.

Özellikle 10 gün önce bir taksici ağabeyinin gasbedilip hayatını kaybetmesinin ardından yaşanan bu olayın tüm taksici camiasını derinden üzdüğünü ifade etti. 

Kaynak: sözcü