Alikahya Atatürk Mahallesi'nde bulunan Sude Havacılık fabrikasında gerçekleşti. Yeni alınan pres makinesinin kurulumu sırasında aniden çalışmaya başlaması sonucu Necmi Şahin'in sıkıştığı belirlendi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Silahla vurularak öldürülen güvenlik korucusu ile ilgili yeni gelişme: 5 kişi gözaltında Silahla vurularak öldürülen güvenlik korucusu ile ilgili yeni gelişme: 5 kişi gözaltında

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkarılan Necmi Şahin, ağır yaralı olarak Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Necmi Şahin'in evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, Necmi Şahin'in çalışanıyla birlikte makineyi kontrol ettiği ve içine girdiği görülüyor. Ancak makine beklenmedik bir şekilde çalışmaya başlayınca, dışarıdaki işçi sistemi durdurmak için müdahalede bulunuyor. Ancak elektrik kesilmesiyle birlikte Necmi Şahin makinenin içinde sıkışıyor.

Olayın ardından Necmi Şahin'in cenazesi, Alikahya Fatih Mahallesi Fatih Cami'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi.

Sude Havacılık'ın 2007 yılında Kocaeli'de havacılık sektöründeki faaliyetlerine başladığı ve uçak koltuğu, sehpası, koltuk ekipmanları ve ambalajları ürettiği belirtildi.

Kaynak: Milliyet