Avukatlardan Ankara'da 'savunma mitingi' Avukatlardan Ankara'da 'savunma mitingi'

Kadıköy şantiyesinden ayrılan hafriyat kamyonu, cadde üzerinde park eden araçlar nedeniyle geri dönemedi. Bekleyen ekskavatör kamyonunun sürücüsü ve arkadaşı Mert K., korna çalarak kendisini uyardı. ve 2 arkadaşına bıçak ve kemerle saldırdı.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Kadıköy Caddebostan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mert K. ve iki arkadaşı, evinin bulunduğu sokağa doğru yola çıktı. Bu sırada şantiyeden çıkıp caddeye girmeye çalışan 34 FDN 465 ve 34 VR 7539 plakalı tırların sürücüleri, park yeri nedeniyle dönemedikleri için caddede uzun süre korna çaldı. 

Mert K. ve beraberindeki iki arkadaşı, kamyon şoförlerini korna çalmamaları konusunda uyarınca, taraflar arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra kamyon şoförleri Mert K ve arkadaşlarına bıçak ve kemerlerle saldırdı. Kavgaya çevredekiler müdahale ederken, Mert K. ve arkadaşları vücudunun farklı yerlerinden yaralandı. Kamyon şoförleri kaçtı. Çevrede insanların olduğunu öğrenen polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, yaralılar da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tartışma ve arbede anları bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

Kaynak: T24