Dün gece Kahramanmaraş'ta bir erkek, eşini tüfekle vurarak öldürdü. Kadının cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Morgu'na kaldırılırken, olay yerinden kaçan cinayet zanlısı, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Kadına şiddet, giderek toplumsal bir sorun haline gelmişken, son olarak dün gece Kahramanmaraş'ta bir kadın cinayeti işlendi. Onikişubat ilçesi, Molla Gürani Mahallesi 61027. Sokak'taki evlerinde İ.Y. (45) isimli erkek, evde bulunan tüfekle eşi F.Y'ye (41) ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptığı incelemede F.Y'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kadının cenazesi incelemenin ardından otopsi işlemleri için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Morgu'na gönderildi.

Güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen ve olayın ardından kaçan cinayet zanlısı, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Korhan Berzeg'in Kafatasına Ait Olduğu Değerlendirilen Parça Bulundu Korhan Berzeg'in Kafatasına Ait Olduğu Değerlendirilen Parça Bulundu

İ.Y'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.(karar)

Editör: Haber Merkezi