Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş'de çalışan ve uzun yıllardır profesyonel futbol hakemliği yapan Yusuf Bulut (37), spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Bir grup arkadaşıyla birlikte Irlamaz Spor Vadisi Tesisleri'nde spor yaparken ani bir şekilde fenalaşan Bulut, acil sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, geçirdiği kalp krizi nedeniyle tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Bulut'un vefat haberini alan aile yakınları ve mesai arkadaşları, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne akın etti. Hastaneye gelen yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

Amed Sportif Faaliyetler Maçı Bilet Satışında İzdiham: 16 Kişi Baygınlık Geçirdi Amed Sportif Faaliyetler Maçı Bilet Satışında İzdiham: 16 Kişi Baygınlık Geçirdi

Evli ve bir çocuk babası olan Yusuf Bulut, futbol hakemliği kariyerinde önemli başarılara imza atmıştı. Bu yıl düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından U16 takımlarının katılımıyla gerçekleştirilen Ege Kupası'nda da görev almıştı.

Yusuf Bulut'un ani ve beklenmedik vefatı futbol camiasını derin üzüntüye boğdu.

Kaynak: DHA