GÜNDEM

Kapalı bir otelin kilitli odasında ölü bulundu

Balıkesir'de 3 Eylül'de kaybolan genç için ailesi ve yakınlarının ihbarı üzerine ekipler tarafından soruşturma başlatıldı. Güvenlik kameralarını tarayan polis, gencin hizmete kapalı olan bir otelin yakınında tespit etti. Yapılan baskınla gencin silahla vurulmuş cesedi, otelde kilitli bir odada bulundu.

Balıkesir Ayvalık'ta yaşayan, geçici olarak beach club'ta çalışan ve askere gitmek için hazırlık yapan Mert Merey, 3 Eylül gecesi evden çıktı. Bir daha geri dönmeyince Merey'in yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

3 GÜNDÜR KAYIP OLAN GENÇ GÜVENLİK KAMERALARINDA TESPİT EDİLDİ

Küçükköy Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir otelin güvenlik kamerası görüntülerinden Merey'in, Sarımsaklı mevkisinde devir işlemleri nedeniyle kapalı olan otelin yakınında olduğunu belirtildi. Ekipler, bu sabah otelde arama yaptı.

SİLAHLA VURULMUŞ HALDE KİLİTLİ ODADA BULUNDU

İnceleme sırasında kilitli bir odayı fark eden jandarma, şüphelenip, otelde görevli kişiye kapıyı açtırdı. Ekipler, burada Mert Merey'in cesedi ile karşılaştı. İlk incelemede, Merey'in tabanca ile vurulduğu bildirildi.

Mert Merey’in cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.. Şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.(karar)