Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Cihanköy mevkisinde aynı yönde seyir halinde olan 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada sürücüler yaralandı.

Kaza, bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Bursa istikametine giden Şükrü Mert Sarıgöz'ün (34) kullandığı 41 AEH 490 plakalı motosiklet ile aynı istikamette seyreden Serkan Çimen'in (34) yönetimindeki 34 DOR 044 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletlerin sürücüleri yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan sürücülerin vücutlarında çeşitli yerlerde kırıklar olduğu, hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Sürücülerden Çimen'in ise durumunun ağır olduğu ve Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

Jandarma, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kaynak: Dha