Karabük'te Üniversite Öğrencilerini Taşıyan Araç Kaza Yaptı: 1 Ölü, 4 Yaralı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, üniversite öğrencilerini taşıyan bir otomobilin karşı şeride geçerek başka bir araçla kafa kafaya çarpışması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazanın nedeni olarak aşırı hız ve dikkatsizlik gösteriliyor. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis soruşturma başlattı.

Olay, İstasyon Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. İlçe merkezinden Karabük istikametine seyir halinde olan Emre E. yönetimindeki 06 BS 3889 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçerek Hanife Y. yönetimindeki 78 SC 271 plakalı otomobille kafa kafaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle Emre E. yönetimindeki otomobil takla atarak ters dönerek bir süre sürüklendikten sonra durdu.

Kazada sürücü Emre E. ile aynı araçta bulunan Yusuf D., Osman A. ve Sait Mücahit Çetin ile diğer otomobil sürücüsü Hanife Y. yaralandı. Olay yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılardan dördü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, durumu ağır olan Sait Mücahit Çetin ise kaldırıldığı Eskipazar İlçe Entegre Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

Hayatını kaybeden genç ile yaralanan üç gencin, Karabük Üniversitesi'ne bağlı Eskipazar Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci oldukları öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı (Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi