Sinan Ateş iddianamesi ortaya çıktı: Özel harekat polislerinden MHP yöneticilerine kadar 22 kişinin ismi  geçiyor! Sinan Ateş iddianamesi ortaya çıktı: Özel harekat polislerinden MHP yöneticilerine kadar 22 kişinin ismi geçiyor!

Karaman'da bir hukuk ve danışmanlık firmasına düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan olmazken, iş yerinin camları kırıldı.

Kaza, bu sabah İmaret'in 152. ilçesinde meydana geldi. Sokak'ta bulunan bir hukuk ve danışmanlık bürosunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen bir kişi yaya olarak hukuk ve danışmanlık bürosunun önüne çıkarak, belinden çıkardığı tabancayla büroya rastgele ateş açtı. Saldırganın silahından çıkan 3 kurşun hukuk bürosunun balkon penceresine isabet etti.

Hukuk ve danışmanlık çalışanları saldırıdan zarar görmeden kurtuldu. Haberin alınması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, saldırgan yaya olarak kaçarak izini kaybettirdi. Olay yeri inceleme ekibi, kurşunların isabet ettiği cadde ve balkon camında inceleme yaptı. Polis ekipleri, eşkalini tespit ettiği saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: HABERLER.COM