Katar Yıldızlar Ligi'nin gözde isimlerinden Julian Draxler, Qatar SC maçının son bölümlerinde tuhaf bir olaya imza attı. Draxler, sahadan aniden ayrılarak soyunma odasına gitmiş ve maça geri dönmemişti. Ancak nedeni kısa süre sonra ortaya çıktı.

Kameralar, oyuncunun soyunma odasına doğru hızla yöneldiğini kaydederken, Draxler'in sahadan neden çekildiği merak konusu olmuştu. Oyuncunun temsilcileri, yaşadığı bağırsak problemi nedeniyle acil bir mola almak zorunda kaldığını açıkladı.

30 yaşındaki futbolcu, sezon başında Paris Saint-Germain'den Katar ekibi Al Ahli Doha'ya transfer olmuş ve 9 milyon euro bonservis bedeliyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak, yaşadığı tuhaf olay, futbol sahasının ne kadar sürprizlere gebe olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bayern Münih ve Real Madrid maçtan beraberlikle ayrıldı! Bayern Münih ve Real Madrid maçtan beraberlikle ayrıldı!

Bu olay, futbol sahasında yaşanan ilginç tuvalet molası anılarına eklenirken, Barcelona'dan 16 yaşındaki Lamine Yamal'ın benzer bir durumu yaşadığı hatırlatıldı. Yamal, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında tuvalete gitmek için sahayı terk etmiş ve bir daha geri dönmemişti. Futbol dünyasında tuvalet molası konusundaki bu benzer olaylar sporseverleri şaşırtmaya devam ediyor.(NTV)

Editör: Haber Merkezi