Cem Yılmaz "gönderme"lerden sıkıldı Cem Yılmaz "gönderme"lerden sıkıldı

Kayseri'nin Sarız ilçesinde 17 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen olayda, bir silahlı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. İşte bu olayın ayrıntıları:

Kayseri'nin Sarız ilçesinde 17 Kasım 2022 tarihinde meydana gelen silahlı kavga sonucunda, A.Ö. isimli bir şahıs tabancayla ateş açmış, bu saldırı sonucunda M.A. ve oğlu O.A. ile orada bulunan A.H. yaralanmıştır. Yaralananlardan M.A. kaldırıldığı Sarız Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiştir. A.Ö. ise darp sonucu yaralanmıştır.

Olayın ardından polis soruşturması başlatmış ve 2'si tutuklu, 4 sanık hakkında dava açılmıştır. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanıklar A.Ö. ve H.E, tutuksuz müşteki sanıklar O.A. ve M.B. ile müşteki yakınları ve taraf avukatları hazır bulunmuştur.

Sanık A.Ö, savunmasında, M.A'nın vurulmasından kendisini sorumlu tutmadığını belirterek, yaklaşık 1 yıldır cezaevinde bulunduğunu ve tahliyesini talep etmiştir. Ayrıca suçsuz olduğunu iddia ederek beraatini istemiştir.

Sanık H.E. ise savunmasında, M.A'nın kendisine saldırdığını ve kendisini savunmak amacıyla ateş ettiğini ileri sürmüştür. M.A'yı öldürmediğini vurgulayarak beraat talebinde bulunmuştur.

Tutuksuz yargılanan müşteki sanıklardan O.A. ise, sanıklar H.E. ile A.Ö'nün babası M.A. ve kendisine silahla ateş ettiğini iddia etmiştir. Saldırı sonrasında sanıkların olay yerinden otomobille kaçtığını belirtmiş ve olayın planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini öne sürmüştür.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar A.Ö. ve H.E'nin tutukluluk hallerinin devamına karar vermiş ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ertelemiştir.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi