Ata Emre Akman cinayetinde gerekçeli karar duyuruldu Ata Emre Akman cinayetinde gerekçeli karar duyuruldu

Kayseri'den Filistin'e 3 milyon TL yardım


Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğü tarafından toplanan 3 milyon 454 bin 466 lira, Filistin'e yardım olarak Türkiye Diyanet Vakfı'na gönderildi. Yardımın Filistinlilere verileceği iddia edildi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi müftülüğü tarafından Filistin'e yardım amacıyla toplanan 3 milyon 454 bin 466 lira, Türkiye Diyanet Vakfı'na tahsis edildi.


İlçe müftüsünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dört bir yanından Filistin'e maddi ve manevi yardımlar kesintisiz olarak devam ediyor.


Bu kapsamda Kocasinan İlçe Müftüsü, Filistin için toplanan 3 milyon 454 bin 466 liralık yardım malzemesini Türkiye Diyanet Vakfı genel merkezine gönderdi.


Yardımlar Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistinlilere ulaştırılacak.


İlçe Müftüsü Halil Uzun, Filistin'e yönelik baskı ve zulmü devam eden İsrail'in, dünyanın gözü önünde her gün savaş suçları işlemeye devam ettiğini söyledi.


Uzun, işgalci İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistinli kardeşlerine destek olmak için küresel bir yardım kampanyası düzenlediklerini anlattı.


Uzun, Kocasinan Müftülük personeli, imamlar, müezzinler, vaizler, Kur'an kursu öğretmenlerinin ve Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Kadınlar Şubesi'nin desteğiyle 3 milyon 454 bin 466 lira topladığını açıkladı. Türkiye Diyanet Vakfı genel merkezine gönderildi.


Filistinli kardeşlerine küçük bir fayda sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Uzun, emeği geçenlere teşekkür etti.


Uzun, Kudüs'ün Müslümanlar için vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu sözlerine ekledi.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi