Diyarbakır'da Evinde Ölü Bulunan CHP Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Bedir'le ilgili intihar şüphesi Diyarbakır'da Evinde Ölü Bulunan CHP Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Bedir'le ilgili intihar şüphesi

Kazanın nedeni yoğun sisti! İki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Isparta'da yoğun sis nedeniyle iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Isparta-Afyonkarahisar karayolunun Gönen ilçesine bağlı İğdecik köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ö.O.T. (23)'ün kullandığı otomobil ile plakası bilinmeyen Cemal Soysal'ın kullandığı otomobil çarpıştı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 acil servisine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Meydana gelen feci kazada, aynı araçta yolcu olarak bulunan sürücü Cemal Soysal ile Hamdi Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti. O.O.T. Aynı araçta yolcu olarak bulunan A.A. (43) yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Cemal Soysal ve Hamdi Özdemir'in cenazeleri otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan bölgede yoğun sis olduğu ve görüş mesafesinin azaldığı belirtilirken, ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattı.(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi