Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yapılan seçimin ardından mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sürecinin tamamlanmasının ardından, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

"Muhteşem Bir Fenerbahçe Demokrasisi Örneği Sergilendi"

Kemal Danabaş, seçim sürecinin çok başarılı geçtiğini belirterek, "Başkanımız üçüncü defa seçildi. Bugün muhteşem bir Fenerbahçe demokrasisi örneği sergilendi. Dün, bugün, Fenerbahçe’nin layık olduğu güzel sahnelere şahit olduğumuz bir seçim süreci geçirdik," dedi.

EURO 2024 Finali: İspanya ve İngiltere Berlin'de Karşı Karşıya EURO 2024 Finali: İspanya ve İngiltere Berlin'de Karşı Karşıya

"Her İki Başkan Adayının Sahneye Birlikte Gelmesi Muazzam Bir Görüntüydü"

Danabaş, seçim sonunda her iki başkan adayının sahneye beraber çıkıp birbirini tebrik etmesinin önemine dikkat çekti. Bu görüntünün Fenerbahçe'nin birlik ve beraberlik içinde olduğunun bir göstergesi olduğunu vurguladı.

"Herkes Fenerbahçe’den Daha Fazla Korksun Artık"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, "Sonunda Başkanımız Ali Koç ve yönetim kurulu seçimi kazandı. Herkes Fenerbahçe’den daha fazla korksun artık," diyerek, kulübün gelecekteki hedeflerine olan inancını dile getirdi.

Seçim Süreci ve Sonuçları

Fenerbahçe'nin Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkan seçilerek üçüncü dönemine başladı. Seçim sürecinin şeffaf ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesi, kulüp üyeleri ve taraftarlar tarafından takdirle karşılandı.

Ali Koç'un yeniden başkan seçilmesiyle birlikte, Fenerbahçe'nin gelecekteki projeleri ve hedefleri için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceği belirtildi. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, Fenerbahçe'yi daha ileriye taşıma hedefiyle yeni dönemde de çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: Dha