Temel Karamollaoğlu Hamas lideri İsmail Haniye ile buluştu! Temel Karamollaoğlu Hamas lideri İsmail Haniye ile buluştu!

Yerel seçimler için geri sayım başlarken, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Yıldız Sanayi Sitesi'nde esnafla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinde, dükkan duvarındaki yazı dikkat çekti.

Kurultay sonrasında çeşitli açılış ve törenlere katılan Kılıçdaroğlu, Ankara Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki çalışma ofisinden çıkarak sokaklara indi ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaf ziyaretinde Kılıçdaroğlu, esnaflara simit götürürken, esnaflar da çay, simit, peynir ve domates ikram etti.

Esnaflarla sohbet ederken siyaseti bırakmadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Siyasetin giriş kapısı vardır ama çıkış kapısı yoktur. Girdik tamam, çıkmak istesen de çıkamıyorsun. Memleketin dünya kadar sorunu var, ilgilenmek zorundasın. Görüş beyan etmesen bile bakmak, öğrenmek, konuşmak, dinlemek zorundasın. Vatandaşın derdi nedir diye ilgilenmek lazım... Ortam değişiyor, insanlar değişiyor, dertler değişiyor. Bu değişimi siyasetçinin de izlemesi lazım. Rahmetli Süleyman Demirel de Cumhurbaşkanlığını bıraktı ama siyaseti bırakmadı" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun esnafla buluşmasında dikkat çeken bir detay ise fotoğraflarda yer aldı.

Kılıçdaroğlu'nun arkasındaki duvarda "Bir daha bu yolları aynı hevesle öyle bir yürürüm ki şok olursun" yazısı yer alıyordu. Bu yazıyla birlikte, Kılıçdaroğlu'nun siyasette aktif bir rol oynamaya devam edeceğine dair bir mesaj mı verildiği yorumları yapıldı.

Kaynak: son dakika