4 gündür sokakta ve hasta olduğunu ifade eden Sivrikoz, "Tutunacak dalım yok. Bana bir yuva bulsunlar. Günlerdir sokaktayım. Başka bir şey istemiyorum" dedi.

Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin açıklama: Ocak zammı yeterli! Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin açıklama: Ocak zammı yeterli!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi'nde kiralık dairede tek başına yaşayan Filiz Sivrikoz, yaşadığı binanın depreme dayanıksız olması nedeniyle taşınmak zorunda kaldı.

Eşyalarını toplayan Sivrikoz, Fatih Mahallesi'nde bulduğu dairenin sahibiyle anlaştı. Eve yerleşmek için eşyalarını getiren Sivrikoz, dairenin başkasına kiralandığını görünce, sokakta kaldı.

'TUTUNACAK DALIM YOK'

Çaresiz kaldığını söyleyen Sivrikoz, "Ev sahibi tuttuğum evi başkasına verince ben de buraya geldim. Ne yapayım? Nereye gideyim başka? Yok. Tutunacak dalım yok. Çocuğum yok, sosyal güvencem yok, evim yok, yerim yok. Zaten hastayım. Yürümeye halim yok. Bana bir yuva bulsunlar. Bir ev versinler bana. Başka bir şey istemiyorum ben" diye konuştu.

Filiz Sivrikoz, "Daha önce Sırameşeler Mahallesi'nde kirada yaşıyordum. Bina dayanıklı olmadığı için diğer kiracılar gibi ben de çıktım. Daha sonra 4 bin liraya bir ev kiraladım. Eşyalarımı alıp geldiğimde başka birine kiraya vermişler. Ben de eşyaları buraya getirdim. 4 gündür sokaktayım. Kaldığım ev depreme dayanıklı değildi. Diğer kiracılar çıktı. En son ben de çıktım" dedi.(Karar)

Editör: Haber Merkezi