Yayınlandığı ilk bölümde reyting rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisine olumsuz bir haber daha geldi. Sabah saatlerinde yapılan açıklamalara göre, dizinin yayından kaldırılma olasılığı bulunuyor.

Yapımcı firma, konuyla ilgili olumlu bir açıklama yapmış olsa da, hem RTÜK'ün hem de set çalışanlarının isyanı, dizinin devamını tehlikeye sokabilir.

FOX TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar, RTÜK tarafından inceleniyordu. İlk bölümde büyük ses getiren dizi, 2. bölüm fragmanındaki bir sahne nedeniyle eleştirilmişti.

Cemaatlerin ardı ardına yaptığı açıklamalar sonrasında yapımcı firma GOLD Film, "Tamamen kurgusal bir senaryo. Farklı dünya görüşlerine sahip insanların hayatın içinde nasıl ortak bir dil bulabildiklerini resmetmeyi amaçladık" açıklamasını yapmıştı.

Set çalışanları da isyan etti. Bir set çalışanı, "Fatih'te çekim yaptığımız mekanlara giremiyoruz, ekip arkadaşlarımıza saldırıyorlar" şeklinde açıklama yaparak can güvenliklerinin tehlikede olduğunu belirtti.

Başka bir set çalışanı ise "Can güvenliğimiz yok" diyerek endişelerini dile getirdi.

Squid Game'in 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu Squid Game'in 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu

Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncularına da tepki gelmeye başladı.

Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Özgü Namal, gelen tepkilere nasıl karşılık verecekleri merak konusu oldu.

RTÜK inceleme başlatmıştı! Kızıl Goncalar dizisinden açıklama

Ancak dizinin televizyondan kaldırılma ihtimali yüksek görünüyor. Bir başka olasılık ise dizi için dijital platformlara geçiş olabilir. Artan tehditler sonrasında Kızıl Goncalar'ın dijital platformlarda yayınlanması fikri düşünülmeye başlandı

Kaynak: gecce.com