Kahvede Bıçaklandı Hastanede Öldü Kahvede Bıçaklandı Hastanede Öldü

KKTC Polis tarafından gözaltına alınıp sorgulanan İranlı işadamları çıkarıldıkları mahkeme kararı ile serbest bırakıldı.KKTC İçişleri Bakanlığı veri tabanı sistemine sızılması iddiası boşa çıkmış oldu.

KKTC İçişleri Bakanlığı veri tabanı sistemine sızılması iddiası ile ilgili İranlı iş adamları Abbas Feiz Abadi ve Iman Aboutorabi hakkında başlatılan soruşturma sonucunda iddiaların hiçbir delile dayanmadığından suç işlemedikleri ortaya çıktı.

Serbest bırakılan iş adamları, bir gazeteye yaptıkları görüşmede, kendileri hakkında yayılan yalan ve yanlış haberlerin gerçeklerle örtüşmediğini ve KKTC İçişleri Bakanlığı sistemine sızma olayıyla herhangi bir bağlantılarının olmadığını savundular. Ayrıca, gerçekleri saptırdığını iddia ettikleri kişiler hakkında yargıya başvurmak için avukatlarına yetki verdiklerini ifade ettiler.

Bu tür olaylar genellikle yargı süreçleriyle netlik kazanır, ve soruşturmanın sonuçlarına bağlı olarak mahkeme kararları verilir. İlgili kişilerin avukatları, bu süreci takip edecek ve müvekkillerinin haklarını savunacaktır. Sonuçlar, adil bir yargılama sonucunda ortaya çıkacaktır.

Abbas Feiz Abadi , kendilerine yönelik yanlış haberler ve yorumları yapıldığını, bunların gerçeklerden ibaret olmadığını, kendilerinin KKTC İçişleri Bakanlığı sistemine sızma olayı ile herhangi bir bağlantılarının olmasının hayal ürünü iddialar olduğunu ,bu iddiaların sebebini bilmedikleri dile getirdi. 

Iman Aboutorabi '' Bize karşı bir iftira atılmıştır ,bunların nereden ve kimler tarafından uydurulduğunu bilmiyorum. Gerçeklerle ilgisi olmayan bu durumu,konuyu saptıran kişilerle ilgili meselenin yargıya taşınması hususunda avukatlarımıza gerekli yetkiyi verdik,iddialar büyük bir yalandır ve mahkeme bunu ortaya koydu '' diyerek hiçbir suçları olmadan böyle bir davanın içine adlarının karıştırıldığunı belirttiler.

Editör: Haber Merkezi