Nihal Candan ilk kez konuştu: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Nihal Candan ilk kez konuştu: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana gelen sanayi tüpü patlaması, büyük bir üzüntüye neden oldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine, sağlık ve AFAD ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk değerlendirmeler sonucunda, patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ayrıca, patlamada yaralanan 6 kişi ise ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırıldı.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre, Gebze Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edildiği anlaşılmıştır. Olay bütün yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

Ölen kişilerin kimlikleri belirlendiğinde ise, sanayi tüpü patlamasında yaşamını yitirenlerin Osman Üçüncü ve Ahmet Bali olduğu öğrenildi. Ayrıca, patlamanın ardından çıkan yangının itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğü aktarıldı. Üçüncü'nün Kar Beton Yönetim Kurulu Başkanı olduğu da gelen bilgiler arasında. Cansız bedenler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Kaynak: Son Dakika