MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Yenigün Mahallesi Fevzipaşa Bulvarı'nda bir iş yerinin önündeki kaldırımda gerçekleşti. İki grup arasındaki tartışmanın büyümesiyle başlayan olayda, A.F. adlı saldırgan, kalabalığa aldırmadan tabancayla G.K.'yi vurdu.

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, saldırganın G.K.'yi bacağından vurduğu ve ardından arkasından ateş ettiği anlar net bir şekilde görülüyor. Saldırganın bu eylemi sırasında çevredeki vatandaşlar panik içinde kaçışıyor.

Olayın hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri, kaçmaya çalışan saldırganı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yaralanan G.K. ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Emniyetteki işlemleri devam eden A.F. hakkında soruşturma başlatılırken, güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak dosyaya eklendi.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi