MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

Konya'da bir sürücü, kendisine emanet edilen otomobili kullanırken bir veya daha fazla kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğradı. Yaralı adamın sağlık durumu ciddi olmasına rağmen polis, firari şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Emanet araç kullanırken saldırıya uğradı

 Konya'da kendisine emanet edilen otomobili kullanan sürücü, kimliği belirlenemeyen bir veya daha fazla kişi tarafından takip edilerek silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan şahsın sağlık durumunun ciddiyetini sürdürmesine rağmen polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, Karatay Merkez İlçesi Erenler Mahallesi Bafra Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinden aldığı 42 Y 0734 plakalı otomobili kullanan Eyüp E., Keçeciler Caddesi'nden sokağa girdiğinde araçtan ateş açılması sonucu yaralandı. Plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen Sürücü Eyüp E., aracını yolda bırakarak boş bir araziye kaçtı. Bu sırada kişi veya kişilerin yeniden ateş açması üzerine yolda seyreden araçlara kurşunlar isabet etti. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Eyüp E.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Eyüp E.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Eyüp E.'nin kullandığı araçta inceleme yapan polis ekipleri, olaya karışan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ancak kazada yaralanan Eyüp E.'nin, borcu olduğu kişinin arkadaşları tarafından saldırıya uğramış olabileceği bilgisini verdiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi