Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden genç, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Olay, önceki gece Kastamonu-Daday karayolu Şeyh Şaban-ı Veli Öğrenci Yurdu mevkiinde meydana geldi.

MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu MGK Toplantısı Bitti: 9 Madde Yayımlandı, Terörle Mücadelede Kararlılık ve Bölgesel İşbirliği Vurgusu

Edinilen bilgiye göre, Satı Dolapçı'nın kullandığı 37 SD 103 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile sürücüsü henüz belirlenemeyen 37 LD 416 plakalı Tofaş marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada, hafif ticari araç sürücüsü Satı Dolapçı ile aynı araçta bulunan Engin Dolapçı ve İsmet Dolapçı, Tofaş marka otomobilde bulunan Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak yaralandı.

Yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden Doğan Çakmak’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. İsmailbey Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çakmak’ın cenazesi, Kastamonu Merkez Taşlık köyünde defnedildi. Doğan Çakmak’ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA