Eyüpspor'a inanılmaz transfer! Eyüpspor'a inanılmaz transfer!

Bursa’da düzenlenen 2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley turnuvasında Halkbank, şampiyonluk zaferine ulaştı.

TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşen final maçında Halkbank, rakibi Arkas Spor'u 25-23, 23-25, 26-28 ve 25-23'lük setlerle 3-1 mağlup ederek kupayı kazandı.

Halkbank’ın zaferiyle sonuçlanan turnuvada, final maçının en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Nimir Abdel-Aziz'e ödülü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından takdim edildi.

İkinci olan Arkas Spor takımına da ödülleri verildi. AXA Sigorta Kupa Voley’i ikinci olarak tamamlayan Arkas Spor, madalyalarını TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ve AXA Sigorta Çözüm Merkezi Direktörü Can Ulusoy'un elinden aldı.

Şampiyon olan Halkbank'a madalyalarını takdim eden isimler arasında TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu ve AXA Sigorta Hasar Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Eray Kangal yer aldı. Kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile AXA Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Yavuz Ölken sundu.

Maç sonunda bir sürpriz yaşandı. Halkbank'ın oyuncusu Mert Matic, eski milli tekvandocu İrem Yaman’a evlilik teklif etti ve teklifi kabul edildi.

Kaynak: iha