Brezilya’da bir estetik ameliyat sonrası bir adamın şüpheli ölümünün ardından yerel basında çıkan haberlerde, Liverpool’un yıldız kalecisi Alisson Becker'in eşi Natalia Becker'in tutuklandığı iddia edilmişti. Ancak, Natalia Becker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı.

Yanlış Anlaşılma

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yaşanan olayla ilgili olarak yerel basın, bir estetik ameliyat sonrası hastanın vefat etmesiyle ilgili Natalia Becker isimli bir doktorun tutuklandığını bildirdi. Ancak, Alisson Becker'in eşi olan ve Brezilya'da tıp eğitimi almış olan çocuk doktoru Natalia Becker, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, tutuklanan kişinin kendisi olmadığını, aynı ismi taşıyan başka bir doktor olduğunu belirtti.

Gazze'de ölenlerin sayısı 38 bin 345'e çıktı Gazze'de ölenlerin sayısı 38 bin 345'e çıktı

Natalia Becker'in Açıklaması

Natalia Becker, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Estetik kliniği haberlerindeki 'Natalia Becker' ben değilim. Aynı ad ve soyadına sahip başka biri. Alakası yok."

Alisson ve Natalia Becker'in Aile Hayatı

Yıldız kaleci Alisson Becker ve Natalia Becker, Alisson'un Brezilya ekibi Internacional'de kalecilik yaptığı dönemde 2015 yılında evlendi. Çiftin iki çocuğu bulunuyor ve aile, Natalia'nın yanlış anlaşılma nedeniyle zor durumda kaldığını belirterek, olayın kendileriyle bir ilgisi olmadığını vurguladı

Kaynak: Cumhuriyet