Yaşanan hadise, dün sabah saatleri sırasın Pütürge ilçesinin kırsal Pazarcık Mahallesi'nde meydana geldi.

Feci Kaza: İki Minibüs Alev Alev Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi, 4’ü Ağır 14 Yaralı Feci Kaza: İki Minibüs Alev Alev Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi, 4’ü Ağır 14 Yaralı

Çetin Gören ile amcası Celal Gören arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan tartışma bir anda kavgaya döndü. Celal Gören, yanında bulunan tüfekle yeğenine ateş açtı.

Çetin Gören, kanlar içerisinde olduğu yere yığılırken, orada bulunan vatandaşların ihbarı ile olay mahalline jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Çetin Gören'in hayatını kaybettiği belirlendi. Celal Gören'de  jandarma ekipleri tarafından tüfekle birlikte yakalanıp gözaltına alındı.

Çetin Gören'in cansız bedeni, otopsi işlemleri sonrasında ailesine teslim edildi. Daha sonrasında Gören, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Emliyet merkezine götürülen Celal Gören ise sorgusu sonrasında adliyeye sevk edildi. Gören, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Celal Gören'in karakolda verdiği ifade de, "Çetin ile arazi yüzünden anlaşmazlığımız vardı, aramızda bir anda kavga çıktı, bende o an ki sinirle tüfeği çektim, vurdum" dediği bildirildi. (DHA)

Editör: Haber Merkezi