Mansur Yavaş, Ankara'daki Beypazarı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarının harcamalarının CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından karşılandığını belirterek, bütün belediye başkanlarına ve adaylara mal varlıklarını açıklama çağrısı yaptı.

Yavaş, "Bu seçimde adaylığımızın erken açıklanması nedeniyle Ankara'da biraz afişlerimizi astık. Başladılar 'Bunların parası nereden geliyor?' diye. Benim Adım Mansur Yavaş. Bir kuruş belediyenin parası o pankartların içerisinde yok. İl Başkanlığı ödüyor bunun hesabını. İsteyen herkes faturasını inceleyebilir. Ama herkes şeffaf olacak. Bütün seçim harcamalarının hesabını açık açık internetten yayınlayacak. Belediye başkan adayları mal beyanlarını açıklayacak. Ben açıklıyorum bugün. Bütün belediye başkanları, görev yapanlar. Görevi devraldığında serveti neymiş, şimdi serveti ne olmuş bunları açıklayacaklar. Bu halkın parasıdır. Bu hesabı herkes vermek zorundadır" ifadelerini kullandı.

AKP İl Meclis Üyesi İbrahim Efe'ye disiplin soruşturması başlatıldı! AKP İl Meclis Üyesi İbrahim Efe'ye disiplin soruşturması başlatıldı!

Yavaş, bu konuşmasından saatler sonra kendi adını taşıyan resmi sitesinde mal varlığıaçıkladı. İşte Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş'ın mal varlığı:

  • 2 adet arsa (3.200 metrekare ve 11.750 metrekare)
  • 3 adet bağımsız bölüm (118 metrekare, 118 metrekare ve 158 metrekare)
  • 1 adet otomobil (Audi A3)
  • Nakit 60 bin TL

Paylaşımını "Temiz ve şeffaf siyaset adına açıklıyorum" notuyla yapan Yavaş, bir düzeltme yaparak Audi marka otomobilin Q3 modeli olduğunu, sehven A3 yazıldığını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com