Kadıköy'de otoparkta yangın: 3 araç kül oldu Kadıköy'de otoparkta yangın: 3 araç kül oldu

Mardin'in Yeşilli ilçesinde halihazırda belediye başkanı olarak görev yapan ve 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde yeniden aday gösterilen Hayrettin Demir'e ait görüntülerin infial yarattığına dair haberler ortaya çıktı.

2023 yılına ait olan ve belediye başkanının makam odasında çekildiği belirtilen görüntülerde, 57 yaşında ve 7 çocuk babası olan Demir'in belediye personeli olarak görev yapan 25 yaşındaki G.Y.'ye yönelik taciz olarak nitelendirilebilecek hareketleri olduğu iddia edildi.

Sosyal medyada dolaşıma sokulan ve kısa süre içinde ilçe halkı arasında yayılan görüntüler, ilçeyi resmen karıştırdı. Tacize maruz kalan G.Y.'nin belediyedeki görevine son verildiği ve başka bir belediyede görevlendirildiği iddia edildi.

Hayrettin Demir, konuyla ilgili halktv.com.tr'ye yaptığı açıklamalarda görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu doğruladı ancak hareketlerinin taciz olarak nitelendirilemeyeceğini belirtti. Demir, G.Y. ile arasında baba-kız ilişkisi olduğunu iddia ederken, G.Y.'nin başka bir belediyede görevlendirilmesini ise "normal bir prosedür" olarak yorumladı.

Kaynak: SON DAKİKA