SAG-AFTRA grevinin sona ermesi ve yapım programlarının normale dönmesiyle birlikte, Marvel Studios, beklenen dört film için yeni vizyon tarihlerini açıkladı.

Beyazperde'nin haberine göre, 3 Mayıs 2024'te gösterime eklenmesi planlanan "Deadpool 3", artık 26 Temmuz 2024'te seyirciyle buluşacak. Filmin çekimleri yarıya gelmiş durumda ve iki hafta içinde Londra'da sete geri dönecek. Gerçekleştirilenler üzerinde sahne düzenleme ve özel efekt çalışmaları hali hazırda devam ediyor.

"Deadpool 3"ün 26 Temmuz 2024'teki vizyon tarihi aslında "Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya" için planlanmıştı ancak bu film 14 Şubat 2025'e ertelendi. Filmin ana çekimleri tamamlandı ve şu anda çekim aşamasında. The Hot Mic'e göre bu bozulma, olumsuz test göstergeleri sonrasında bazı yeniden çekimler yapma amacını taşıyor.

Mahershala Ali'nin başrolünde olduğu uzun süre ertelenen "Blade" filminin yeni vizyon tarihi 7 Kasım 2025 oldu. Ancak Marvel Studios'un bu projesinin gerçekten hayata geçirilip geçirilmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Birden çok Marvel karakterinin geri dönebilmesi "Thunderbolts" ise 20 Aralık 2024'ten 25 Temmuz 2025'e ertelendi. Oyuncular, grev öncesinde ekip çekimlerine başlamaya hazır durumdaydı ve grevin sona ermesiyle birlikte kısa sürede sete dönüleceği düşünülüyor.

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kadirli'de edebiyat festivali düzenliyor Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kadirli'de edebiyat festivali düzenliyor

Bu düzenlemelerle birlikte, 2024'te vizyona girecek tek Marvel Studios filmi gibi görünen "Deadpool 3", Sony Pictures ise Şubat'ta "Madame Web", Ağustos'ta "Kraven The Hunter" ve Kasım'da "Venom 3" gibi üç filmi Marvel çizgi romanlarına dayanarak vizyona sokmaya hazırlanıyor.(haber global)

Editör: Haber Merkezi