Kanal D'nin perde arkasında çekilen sürpriz dolu program tanıtımı, halk arasında büyük bir merak uyandırdı. Kısa tanıtım videosunda görülen parmak işareti, birçok kişinin ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in eski esprilerini hatırlamasına sebep oldu ve Erbil'in "Çarkıfelek" programını yeniden sunacağı düşüncesi oluştu.

Kerem Bürsin sakatlandı Kerem Bürsin sakatlandı

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre, uzun bir aradan sonra ekrana dönmek isteyen Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstleneceği programın adı "Turnike" olarak belirlendi. Bu program, geçmişte Güner Ümit tarafından sunulmuş ve izleyicilerin hafızasında yer edinmişti. Erbil'in enerjik ve mizahi sunumuyla "Turnike" programını yeniden canlandırması bekleniyor.

Tanıtım videosunda kullanılan tiyatro perdesi ve gizem dolu atmosfer, izleyicileri programın ne zaman başlayacağı ve içeriği hakkında daha fazla bilgi edinmeye teşvik etti. Mehmet Ali Erbil'in uzun bir aranın ardından ekranlara dönmesiyle birlikte, "Turnike" programının dinamik ve eğlenceli formatının tekrar ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: KARAR