Melike Şahin, İBB'ye Ateş Püskürdü: "Yaşanan Rezaletle İlgili Ben de Bir Şeyler Söylemek İstiyorum"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen öğretmenlere özel konserde, şiddetli rüzgar nedeniyle sahne almayan ünlü şarkıcı Melike Şahin, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayın kendisiyle hiçbir alakası olmadığını belirterek, "Öğretmenlerimizden çok özür diliyorum. Karşı tarafın açıklaması gerçekten beni şaşırttı, üzdü. Ben resmen hedef tahtasına konuldum. Bu konuda çok konuşurum ama bir yerde kendimi durdurmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Şarkıcı, rüzgarın sadece kendisi için değil, sahnedeki ekipmanlar ve dinleyiciler için de can güvenliğini tehdit ettiğini vurgulayarak, açıklamada bulunan diğer taraftan gelen tepkilere de cevap verdi. Ayrıca, konserin iptal edilmesinin ardından başlayan karalama kampanyasına da değinerek, bu durumun kendisiyle ilgisiz olduğunu belirtti.

İbrahim Tatlıses taburcu edildi İbrahim Tatlıses taburcu edildi

Melike Şahin'in menajerlik ekibi de ayrı bir açıklama yaparak, erteleme kararını alırken gerekli tedbirleri almaya çalıştıklarını ancak İBB yetkililerinin öğretmenleri geç bilgilendirdiklerini savundu. Şahin'in menajerlik ekibi, "Konseri ertelemek sanatçımızdan bağımsız alınmış, tamamen teknik bir karardı ve bu kararı tedarikçi firmaların ve prodüksiyon ekiplerimizin görüşünü aldıktan sonra verdik." şeklinde açıklama yaptı.

İBB Kültür tarafından yapılan açıklamada ise, Melike Şahin'in ekibini ikna edemedikleri için konserin ertelendiği belirtildi. İBB Kültür, öğretmenlere yönelik özür dileyerek, başka bir sanatçıyla konser düzenleme sözü verdi.

Yaşanan bu olay, Melike Şahin'in toplu etkinliklerde güvenlik endişesi nedeniyle sahneye çıkmama kararına ve bu karara yönelik İBB ile yaşanan polemiğe odaklandı. Şarkıcı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla konuya açıklık getirmeye çalıştı.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi