Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye Dönüşü Mümkün mü? Spekülasyonlar Artıyor!

Melissa Vargas'ın Çin kulübü Tianjin'e transferi sonrasında Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Vargas'ın menajeri Bojan Simurina ile yaptığı görüşme, taraftarları heyecanlandırdı.

Geçen sezon Fenerbahçe Opet'e dönüşüyle takımın şampiyonluk yolunda önemli bir rol oynayan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'a transfer olmuştu. Ancak son zamanlarda yaşadığı sakatlık nedeniyle oynama olasılığı düşük görünen Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüşü gündemde.

Galatasaray, Sivasspor karşısında rekor peşinde! Galatasaray, Sivasspor karşısında rekor peşinde!

Başkan Ali Koç'un, Vargas'ın menajeri Bojan Simurina ile Monte Carlo'da gerçekleştirdiği buluşma, transfer spekülasyonlarını daha da alevlendirdi. Ancak şu an için herhangi bir resmi açıklama yapılmış değil.

Menajerlik şirketi SB Community tarafından paylaşılan sosyal medya gönderisinde, "Harika bir gece ve Monte Carlo’da Sayın Ali Koç’la harika bir buluşma. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, sizinle plan yapmak bir zevk." ifadeleri kullanıldı. Taraftarlar, bu görüşmenin Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüşüyle ilgili bir adım olabileceği konusunda heyecan içindeler.

Öte yandan, İtalyan medyasına göre Melissa Vargas'ın sakatlığı nedeniyle Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele etme olasılığı zor görünüyor. Turnuva, Çin'de 13-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek ve Türkiye adına Vakıfbank ile Eczacıbaşı takımları katılacak.

Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüşüne dair resmi bir açıklama yapılmadığı için, taraftarlar ve voleybolseverler Ali Koç'un ve SB Community'nin geleceğe dair planlarıyla ilgili merak içindeler. Transferle ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi bekleniyor.(Karar)

Editör: Haber Merkezi