Mercedes-Benz Türk, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na (TBESF) bağlı Ampute Futbol Milli Takımı'nın resmi sponsoru olarak Türk sporuna olan desteğini bir kez daha gösterdi. Otuz yılı aşkın süredir farklı spor branşlarında milli takımlara destek veren Mercedes-Benz Türk, Ampute Futbol Milli Takımı'nı 2022 yılından beri resmi ulaşım sponsoru olarak desteklemekteydi.

Geçtiğimiz günlerde Hoşdere Otobüs Fabrikası'nda gerçekleşen etkinlikte Mercedes-Benz Türk, milli takımı ağırlayarak 2024 Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası öncesi moral desteği sağladı. Etkinliğe Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Otobüs Üretiminden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Bülent Acicbe ve diğer Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldı. Ayrıca Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç ve federasyon yetkilileri de etkinlikte yer aldı.

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, yaptığı konuşmada sporun toplumların gelişmesinde ve sağlıklı nesillerin yetişmesindeki önemine vurgu yaparak, her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını belirtti. Aynı zamanda Ampute Futbol Milli Takımı'nın başarılarına vurgu yaparak, takımın Avrupa Şampiyonası'nda da yeni zaferlere imza atacağına inandıklarını dile getirdi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç ise, başarı için birliktelik, inanç ve çalışmanın önemine değindi. Ampute Futbol Milli Takımı'nın geçmişte elde ettiği başarıları hatırlatarak, yeni hedeflerine ulaşmaları için verdikleri destekten dolayı Mercedes-Benz Türk ailesine teşekkürlerini iletti.

Mercedes-Benz Türk'ün Ampute Futbol Milli Takımı'na verdiği bu destek, sporun toplumda olumlu değişimler yaratma potansiyelini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kaynak: DHA