Suudi Arabistan’ın Lionel Messi’yi bu kış kiralık olarak kadrosuna katma olasılığını araştırdığı bildirildi.

Süper yıldız, Paris Saint-Germain’den ayrıldıktan sonra yaz aylarında Inter Miami’ye imza attı. Ancak 2023 MLS normal sezonu bu ay sonunda bitiyor ve yeni sezon önümüzdeki Şubat ayına kadar başlamıyor. Bu da 36 yaşındaki Messi’nin dört ay sahalardan uzak kalacağı anlamına geliyor. Yani bir kiralık hamlesi söz konusu olabilir.

Sky Sports muhabiri Rudy Galetti’ye göre; Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu Messi için bir hamle hazırlığında. Barcelona’nın eski yıldızı, yaz aylarında arkadaşı Neymar’ı kadrosuna katan Al-Hilal’in yıllık 350 milyon sterlinlik transfer teklifini reddetmişti.

BARCELONA DA İSTİYOR

Galetti’nin iddiasına göre, birçok Suudi kulübü Messi’yi transfer etmek için girişimlerde bulunabilir.

Barcelona da Messi’nin İspanyol devlerine duygusal bir dönüş yapmasını sağlayacak bir kiralık transferle ilgileniyor. Sport’un iddiasına göre; David Beckham’ın takımıyla henüz bir hamle konuşulmadı ancak bu Barcelona’nın ciddi olarak düşündüğü bir seçenek.

Inter Miami, Cincinnati maçında aldığı 1-0’lık yenilgi sonrasında play-off’lara katılma şansını yitirmişti.

“EĞLENMEYE Mİ GİDİYOR?”

Bülent Uygun: Hakem Taraf Tutarak Takdir Haklarını Kullandı Bülent Uygun: Hakem Taraf Tutarak Takdir Haklarını Kullandı

Öte yandan, Inter Miami Teknik Direktörü Tata Martino, Messi’nin Barcelona’ya transferi hakkında, “Eğlenmeye mi gidiyor? Belki Barselona’yı ziyaret edecektir. Onun dışında bu konuda başka bir şey bilmiyorum.” ifadelerini kullandı.(sözcü)

Editör: Haber Merkezi