Ünlü yazar ve sunucu Metin Uca, Kocaeli'nde geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı ve entübe edildikten sonra 62 yaşında yaşamını yitirdi. Vefat haberi, Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Baykara, "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor" ifadelerini kullandı.

Usta televizyoncu Metin Uca'nın ölümü, sanat dünyasını derin bir üzüntüye boğdu. Bu acı haberi duyan usta oyuncu Melek Baykal, Halk TV'ye bağlanarak duygusal bir açıklama yaptı. Gözyaşlarına hakim olamayan Baykal, Metin Uca için şu sözleri dile getirdi:

"Bugün kapkara bir günle uyandık. Metin, gerçekten çok özel bir insandı. Sadece dostumuz değil, Türkiye için önemli bir şahsiyetti. Atatürkçü ve Cumhuriyetçi bir ruha sahipti. Kadın haklarına duyarlı, çocukları koruyan biriydi. Onu kaybetmek gerçekten çok üzücü. Metin'i çok arayacağız, çok özleyeceğiz. Sevgili Metin, seni asla unutmayacağız."

Metin Uca'nın ölümüyle birlikte sanat camiası büyük bir kayıp yaşarken, sevenleri ve meslektaşları onun özverili kişiliğini ve topluma katkılarını daima hatırlayacak.(Halk)

Halk TV'den ayrılan İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu Halk TV'den ayrılan İrfan Değirmenci'nin yeni adresi belli oldu

Editör: Haber Merkezi