Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı'nın Mecidiyeköy istasyonunda yaşanan trajik bir olay, metro seferlerinin geçici olarak durdurulmasına neden oldu. Olay, saat 15.00 sularında meydana geldi. 25 yaşındaki M.E.E. adlı bir kişi, trenin gelmesiyle raylara atladı ve trenin acil fren yapması sonucunda seferler çift yönlü olarak aksadı.

Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı! Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı!

Olayın ardından istasyonda büyük bir yoğunluk oluştu ve seferler bir süre durduruldu. Hemen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, raylara atlayan kişiyi kurtarmak için çalışmalara başladı ve başarısızlıkla sonuçlanan bu müdahalenin ardından genç şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından 1 saatlik bir çalışma sonrasında metro seferleri normale döndü.

Gençten geriye kalan not, olayın derinliğini daha da artırdı. Genç, telefonunda bulunan notlar bölümünde ailesine yönelik dokunaklı bir mesaj bırakmıştı: "Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorlandım. Ailemden özür dilerim."

Kaynak: Son Dakika