Hava durumu raporuna göre, Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Özellikle Edirne ve Kırklareli çevrelerinde sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor.

Rüzgarın batı kesimlerde güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Bu nedenle dikkatli olunması önemlidir. İç ve batı bölgelerde toz taşınımı yaşanabilir, bu durumda oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.

Hava sıcaklıklarının genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ve bu hafta içinde birçok bölgede artış göstereceği tahmin ediliyor. Özellikle Marmara, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde 4-6 derece, diğer bölgelerde ise 10-15 derece üzerine çıkabilir.

Kuvvetli rüzgar ve toz taşınımıyla birlikte ulaşımda aksamalar yaşanabileceğinden, sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olmaları önemlidir.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

24 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ

25 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ

26 NİSAN CUMA GÜNÜ

27 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ

Bayrampaşa'da Silahlı Saldırı: Sokak Ortasında 4 El Ateş Edildi Bayrampaşa'da Silahlı Saldırı: Sokak Ortasında 4 El Ateş Edildi

28 NİSAN PAZAR GÜNÜ

Kaynak: karar