MHP'nin 14. Olağan Kurultayı, "Ülke İçin Var Olduk, Bir Ülküye Yar Olduk, Ülkeye Sevda, 11 Ülküye Yemin" temasıyla Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşiyor. Kurultayda tek aday olan Devlet Bahçeli, 11. kez genel başkanlık koltuğuna oturacak.

Kurultayda yer alan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, sosyal medya üzerinden MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bahçeli'nin omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme yaşadığını belirterek, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Türk milletinin ahlak ve yürek gücünün timsali olan sizlerle iftihar ediyorum. Her anı mazimizin kayıtlarına geçen hayat yolculuğunda tomurcuk kaygısı taşımayan bir ağacın odun olmaktan başka bir seçeneği yoktur. Milliyetçi hareketin 55 yıl önce yola çıkarken mutlak suretle tomurcuk derdi vardı. Ancak geldiğimiz bu aşamada tıpkı bir çınar gibi Türk milletinin vicdanında kök salmasını başardık."

İmamoğlu'ndan Edanur açıklaması: 'Utanarak izliyoruz' İmamoğlu'ndan Edanur açıklaması: 'Utanarak izliyoruz'

Ayrıca, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da MHP'nin kurultayına yazılı bir mesaj gönderdi. Mesajında, MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nın parti camiası ile birlikte ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi ve Cumhur İttifakı çatısı altında MHP ile birlikte yürütülen mücadeleden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: Cumhuriyet