Özel'in Manisa'da bayram namazının ardından yaptığı konuşmayı hedef alan Yıldız, "Bayram sabahı Hatuniye Camii önünde, iyice ucuzlamış taklit tavırlarına kimse inanmadı" şeklinde ifadeler kullanarak, "CHP’nin Muvakkat Genel Başkanı Özgür Özel’in Allah’ı, Kur’an-ı Kerim'i, Peygamberimizi ve güzel ahlakını öğrenen minik yavrularımıza karşı içindekileri kusması henüz unutulmadı" dedi.

Ayrıca, "Osmanlı Türk Devleti’nin manevi kurucusu Şeyh Edebali öğütünü hatırlatayım. 'İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" şeklinde bir not ekledi.

Yıldız'ın sosyal medyada paylaştığı açıklamada, terör örgütleriyle ilişkili olduğunu iddia ettiği kişilere yönelik eleştirilerde bulunarak, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonuçlarını ve belediyelerin görevlerini de değerlendirdi. Öte yandan, CHP'den ilk tepki CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre'den geldi.

Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu: 2 Mayıs Perşembe Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu: 2 Mayıs Perşembe

Özgür Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır" açıklamasına karşılık verdiği ve "Sandık dışını çare göstermek bugüne kadar önüne gelen herkese darbeci diyenlerin herhalde sürçülisanıdır ki bayramın yüzü suyu hürmetine biz de affedelim" ifadelerini kullandığı hatırlatıldı.

Kaynak: Cumhuriyet