CHP tarafından Maltepe Miting Alanı'nda gerçekleştirilen Milletin Sesi' mitingine binlerce kişi katıldı. Mitingin başlamasıyla birlikte siyasiler yerine vatandaşların sırayla çıkıp konuşma yapması dikkat çekerken, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu da yan yana halkın arasında yer alarak konuşma yapan kişileri dinlediler.

CHP'nin tarafından Maltepe Miting Alanı'nda düzenlenen 'Milletin Sesi' mitingi için binlerce kişi alanda toplandı. Saat 18.00'da başlayan mitingde CHP İlçe Başkanları ve CHP'li Belediye Başkanları sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

CHP erken seçim için tarih verdi CHP erken seçim için tarih verdi

 Milletin Sesi mitingine büyük ilgi! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, vatandaşları halkın arasında dinledi

KILIÇDAROĞLU HALKIN ARASINDA DURDU

Maltepe Sahil Miting Alanı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından önce vatandaşlara söz verildi. Pek çok vatandaş tek tek dertlerini anlatıp konuşma yaparken Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun yan yana halkın arasında mitingi dinlemesi dikkat çekti.

PROTOKOL KURALI UYGULANMADI

Tüm siyasi parti ve STK'ların da davet edildiği, Türk bayrağı ve CHP bayrağı dışında herhangi bir özel flama ya da bayrağın kullanılmayacağı mitingde protokol kuralı uygulanmadı. CHP'nin MYK üyeleri, PM üyeleri ve Milletvekilleri de miting konuşmasını halkın arasında takip ettiler.

Editör: Haber Merkezi