İstanbul'daki trafik sıkışıklığı yıllık 10 milyar dolarlık ekonomik kayba sebep oluyor İstanbul'daki trafik sıkışıklığı yıllık 10 milyar dolarlık ekonomik kayba sebep oluyor

Milyonlarca Çalışan Emekliye 5 Bin Lira İkramiye Genel Kurul'da Görüşülecek

Uzun bir süredir beklenen müjdeli haber sonunda geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye sağlayacak torba yasa teklifinin önümüzdeki hafta Genel Kurulda görüşülmeye başlanacağını açıkladı.

Daha önce sadece çalışmayan emeklilere verilen bu ikramiyenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla çalışan emeklilere de sunulacağı duyurulmuştu. Bu adım, milyonlarca çalışan emeklinin büyük bir beklentisini karşılamış oldu.

Akbaşoğlu, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, torba yasa teklifinin birçok madde içerdiğini belirterek, "Kamuoyunun birçok beklentisini karşılayacak nitelikte. Hem fahiş fiyat mücadele konusunda hem de çalışan emeklilerin 5 bin TL alabilmelerine ilişkin düzenlemeyi de içeren bir kanun teklifi" dedi.

Çalışan emeklilere yönelik bu adım, ekonomik açıdan zorlu dönemlerden geçen bireylerin yüzünü güldürecek nitelikte. Torba yasa teklifi, önümüzdeki hafta Genel Kurulda görüşülecek ve karara bağlanacak(karar)

Editör: Haber Merkezi