Korkunç olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Bir dönercide motosikletli kurye olarak çalışan Aziz Soysaç (25), siparişi teslim etmek için yola çıktı.


 

MOTOKURYEYİ ÖLÜME TERK ETTİ!

Karşı yönden gelen ve iddiaya göre hatalı sollama yapan İzzet A.'nın (38) kullandığı 34 CNM 885 plakalı otomobil, Soysaç'ın kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürüklenen Soysaç, aracın ön camına çarptı.



Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada otomobilin sürücüsü İzzet A. Olay yerinden ayrıldı.

Türkiye'nin en iyi 10 lisesi açıklandı: İlk sırada hangi okul var? Türkiye'nin en iyi 10 lisesi açıklandı: İlk sırada hangi okul var?



HAYATINI KAYBETTİ


Kazada ağır yaralanan Soysaç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Soysaç, doktorlarımın tüm müdahalelerine rağmen sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.



TESLİM OLDU

Olay yerinden ayrılan sürücü İzzet A. Daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Sürücünün müdahaleleri polis merkezinde devam ediyor.

Kaynak: karar