Sokakta Oynayan Çocuklara Köpekler Saldırdı Sokakta Oynayan Çocuklara Köpekler Saldırdı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bölücü terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'ta düzenlediği saldırı ve ardından yaşanan temasta 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen hain saldırıya ilişkin açıklamada, bölücü terör örgütü PKK mensuplarının kaçış yönlerine yönelik düzenlenen hava operasyonlarında ilk bilgilere göre 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bölücü terör örgütü mensuplarının 22 Aralık 2023 tarihinde Kuzey Irak'ta gerçekleştirdiği saldırı ve sonrasında yaşanan temaslarda 3 kahraman yoldaşımız şehit olmuş, 4 kahraman yoldaşımız da yaralanmıştır.

PKK'YA YÖNELİK OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR: 4 TERÖRİST ETKİLEŞTİRİLDİ

Bölgede bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında temaslar sürüyor. Belirli hedeflere ve teröristlerin kaçış yönlerine yönelik ani hava operasyonları gerçekleştirildi. İlk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hale getirildi.

"Bizleri derin acı ve üzüntüyle dolduran bu kazada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, acil şifalar dileriz. Yaralı personelimiz."

Kaynak: haber global