Kamyonetteki Murat E.'yi gören Bilal E.'nin i Fatma E., dükkanından çıkıp, elindeki sopayla taşıta vurdu. Murat E. ise kullandığı kamyonetle önce Fatma E.'ye çarptı, arkasından Bilal Erdoğan ile yanındaki adı henüz bilinemeyen şahsın üzerine taşıtını sürerek ezdi. Kamyonetin altında kalan 3 kişi hareketsiz şekilde yerde yatarken, Murat E. hadise yerinden kaçtı. Çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine duyurdu.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

İhbar üzerine hadise yerine polis ve sağlık ekipleri yollandı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Bilal E.'nin yaşamını yitirdiği tanımlanırken Fatma E. ve ismi  bilinemeyen şahıs ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin arkasından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Ayrılık Çeşmesi Durağında Genç Kadın İntihar Etti Ayrılık Çeşmesi Durağında Genç Kadın İntihar Etti

O ANLAR KAMERADA

Öte taraftan, yaşanan hadise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayda alındı. Görüntülerde; Murat E.'nin, kamyonetiyle Bilal E. ve eşi Fatma E. ile adı  bilinemeyen bir şahsın üzerine taşıtınıı sürüp, ezdiği anlar yer aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Murat E.'nin yakalanması için başlatılan çalışma sürdürülüyor.(karar)

Editör: Haber Merkezi