Muğla'da Polisten Kaçarken Kaza Yapan Plakasız Motosiklet Sürücüsü Yakalandı

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde, plakasız bir motosiklet sürücüsü polisten kaçarken kaza yaptı. Olay, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk heykelinin bulunduğu alanda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Recai Güreyi Caddesi'nde ters yönden seyreden plakasız motosiklet sürücüsü, polis ekiplerini fark edince kaçma girişiminde bulundu. Hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, ters yönden Recai Güreyi Caddesi'ne girerken kontrolünü kaybederek Atatürk heykeline çarptı ve kaza yaptı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede

Kaza sonrasında motosiklet sürücüsü ve yanındaki iki kişi, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Ayrıca kaza sonucunda yaralanan genç, 112 ambulansıyla en yakın hastaneye sevk edildi.

Muğla'da yaşanan bu olay, plakasız bir motosiklet sürücüsünün polisten kaçma girişiminin sonucunda meydana geldi. Motosiklet sürücüsü ve beraberindekilerin tutumları ve yaralının sağlık durumu hakkında detaylı bilgiler ilerleyen saatlerde açıklanacak.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi