Bu dehşet verici olay, Mart ayında Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi.

Kırbalı Mahallesi Muhtarı Behçet Şenbayram (45), evine gitmek üzereyken binanın merdivenlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna isabet eden kurşun yaralı olarak Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından, polis ekipleri cinayeti işleyen şüpheli veya şüphelileri bulmak için soruşturma başlattı.

Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu dehşet verici suçun ardından, hayatını kaybeden muhtarın babası Hidayet Ş. ve oğlu Necmettin Ş.'yi gözaltına almıştı. İkilinin mahkemeye çıkarıldığı ve tutuklandığı bilgisi verildi. Zanlılar, tutuklu olarak yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Adana Feke'de orman yangını! Adana Feke'de orman yangını!

DELİL YETERSİZLİĞİ NEDENİYLE SERBEST KALDILAR

Sonrasında, delil yetersizliği nedeniyle Hidayet Ş. ve Necmettin Ş. serbest bırakıldı. Ancak soruşturma derinleştirildi ve polis ekipleri, olaya karışan zanlıları tespit etti. Polis operasyonu sonucunda cinayet zanlıları olarak belirlenen Hasan Nadir Ç. ve Ahmet A. isimli kişiler Adana'da gözaltına alındı.

KATİL ZANLILARININ İFADESİ, AİLE İÇİ İNFAZI ORTAYA ÇIKARDI

Zanlılar, polis sorgularında cinayetin azmettiricilerinin hayatını kaybeden muhtarın babası Hidayet Ş., kızı Neval ve oğlu Necmettin Ş. olduğunu itiraf etti. Gözaltına alınan aile üyeleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, cinayetin mal paylaşımı nedeniyle işlendiği belirtildi. Soruşturma devam etmektedir.(haber global)

Editör: Haber Merkezi