Bolu'da iş adamını soyan çete lideri ele geçirildi! Bolu'da iş adamını soyan çete lideri ele geçirildi!

Muş'un merkezine bağlı Tondoğan köyünde, öğle saatlerinde şeker fabrikasının karşısındaki hemzemin geçitte korkunç bir kaza meydana geldi. Emrah Sarsıcı yönetimindeki 34 BDM 314 plakalı TIR, kantara tartmak için kent merkezine götürdüğü boğalarla yola çıkmıştı. Ancak Elazığ-Tatvan seferini yapan yolcu treniyle kesişen yolu, kaza kaçınılmaz hale getirdi.

Kazada, Yusuf Tan (21) ve Cahit Arar (29) adlı iki kişi hayatını kaybederken, TIR'ı kullanan Emrah Sarsıcı ile Ahmet Arar yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, hızla ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak kazanın acı yüzü sadece insanların yaşamını değil, TIR'daki hayvanların da ölümüne neden oldu. Kazada, TIR'daki boğalardan 25'i hayatını kaybetti. Ağır yaralanan bazı hayvanlar ise çevrede bulunanlar tarafından kesilmek zorunda kalındı.

Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı soruşturmanın başlatıldığını belirtirken, kazanın tam olarak nasıl gerçekleştiği henüz netlik kazanmadı. (Sözcü)

Editör: DS Haber