Mustafa Elitaş, Kayseri'deki Mobilya Sektör Buluşmalarına Katıldı

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Ticaret Odası'nda düzenlenen 'Mobilya Sektör Buluşmaları' programına katıldı. Mobilya sektörünün Türkiye ekonomisi için önemli bir ihracaat kalemi olduğunu vurgulayan Elitaş, sektördeki ivmenin arttığını belirtti.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede

Elitaş, konuşmasında Türkiye'nin mobilya sektöründeki başarılarına dikkat çekerek, "2017 yılında İstanbul'da düzenlenen bir fuarda mobilya ihracatı hedefimiz 3 milyar dolarken, bugün bu hedefi 6 milyar dolara çıkardık. Yılın tamamlanmasına 1.5 ay kalmışken bu hedefe mobilya sektörünün ulaşacağına inanıyorum." dedi.

Ayrıca, Elitaş, ekonomide denge sağlanması gerektiğini vurgulayarak, "Merkez Bankası ile Hazine ve Maliye Bakanlığının enflasyonla ilgili çalışmalarına vurgu yaptı. Ekonomide dengenin sürdürülmesi için maliye politikaları ile para politikalarının uyumlu bir şekilde devam etmesi gerektiğini belirtti.

Programın sonunda, Mustafa Elitaş'a günün anısına plaket takdim edildi.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi